Ремонтите във Варна продължават с пълна сила. Поредното новo разкопаване започна тази

...
Ремонтите във Варна продължават с пълна сила. Поредното новo разкопаване започна тази
Коментари Харесай

Варненци: Ще останат ли зелени площи и градинки?

Ремонтите във Варна продължават с цялостна мощ. Поредното новo разкопаване стартира тази заран в междублоковото пространство до блок 142, в кв. " Младост ", алармира четец на Varna24.bg. 

Жителите на региона са били предизвестени за ремонта още през лятото, споделиха те. Те са посрещнали новината с наслада, защото карето е мощно занемарено. Днес обаче бяха неприятно сюрпризирани да схванат, че вместо да бъде ремонтирана и озеленена, единствената зелена повърхност в региона им ще бъде бетонирана, а дребното природа ще е минало. Според хората, регионът им се е трансформирал в строителна площадка, а съвсем всички зелените площи са към този момент асфалтирани. " Радваме се, че се прави. Има потребност, само че би трябвало да се пази дребното зеленина, която имаме, само че евентуално по този начин ще се пестят пари от косене на трева летните месеци. " умуват те.

" Вече се питаме ще останат ли в града зелени площи и градинки? "

Варненци посрещат с горест наклонността, градът от ден на ден да губи зеленината си. " Не е красиво! Вместо да озеленяваме, на всички места бетон и нечистотия ", споделиха те. Хората въпреки всичко са помолили дърветата да бъдат непокътнати. Дали обаче това ще се случи, следва да забележим!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР